neviem ci pisem do spravnej sekcie ak nie tak ma prosim vas ospravedlnite. .mozete mi poradit ako sa zbavim nechcenych reklam ktore mi vyskakuju na spodnu listu ked preklikavam medzi strankami? niektore mi vyskocia aj na celu obrazovku. .dakujem vopred a poslite mi SS
Akych nechcenych reklam? Kedy ti vyskakuju? Pravdepodobne mas v PC nejaky adware.
Toto sem nepatri, zaloz si temu tu. Najprv ale pozri, ci ti nebezi nejaky podivny proces alebo ci nemas v prehliadaci nejaky neznamy add-on (raz som mal vo Firefoxe nejaky NP Helper Class, tiez adware).
_________________ PC1: l CPU: AMD Phenom II X4 955BE C3 l MB: MSI 870A-G54 l RAM: 2x4GB A-DATA Gamers Series 1600 CL9 l VGA: SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X l HDD: SAMSUNG F3 1TB l DVD-RW: LG H22N l PSU: CORSAIR VX450W l MONITOR: LG LCD W2284F-PF l OS: WINDOWS7 HOME PREMIUM l PC2: l CPU: AMD AthlonXP 2100+ 1733MHz (jadro Thoroughbred - B) socket A l MB: ASRock K7VT4A Pro l RAM: Apacer 1280MB 333MHz CL2.5 l VGA: ASUS Nvidia N7600GS SILENT l HDD: Seagate 120GB ATA l CD-RW/DVD: LG H12 l PSU: Trust 370W l MONITOR: LG FLATRON L1919S l OS: XP SP3 SK l NOTEBOOK: ASUS U36SG
Napísal autor témytma24: 30.07.2009 19:35 | reklamy
presne ako napisal CITIZEN ked otvorim imagageshack. mam nod esets 32, spyware doctor,vsetko som prekontroloval a stale mi vyskakuju dake reklamy typu travian, iq test registracia facebooku. .
Napísal autor témytma24: 30.07.2009 21:19 | reklamy
neboj na ten link som klikol urobil som vsetko tak ako je to v tom navode akurat ze som prekontroloval pc nod esetom
zapnute blokovanie vyskakovacich okien mam a co sa tyka toho ADBLOCK PLUSu ten mam tiez,no neviem sa v nom orientovat,to akoze na kazdej stranke mam osobitne bloknut reklamu?alebo snad kazdu reklamu zadat nejako aby nevyskakovala? nechapem. sorry