Ahojte, potrebujem si kupit nove repraky k televizoru do obyvacky ale velmi sa v tom nevyznam tak by som si nechal od vas poradit co by sa mi najviac hodilo. Rozmyslal som aj nad 5.1 stereo ale s tym uz nemam vobec ziadne skusenosti. Neviem ci je to potrebne ale moja tv je Samsung UE55KU6072 55".
zohnat zozenies, ziskas prestorovejsi zvuk a dunenie zo subwoofra ale kvalidou pojdes rapidne dole, proste za rovnaku sumu nebudes kupovat 2 repraky ale 6. A tiez viac reprakov kvalitu nezvysuje. Ale je to samozrejme o prioritach a narokoch kazdeho zvlast. Niekto moze byt nadseny z toho ze mu to hra zo vsetkych stran a duni a kvalitu zvuku neriesi, pritom iny by to nemohol pocuvat. Tiez musis mat v izbe priestor na umiestnenie 6 reprakov.
Nemam nejake velke naroky na kvalitu zvuku ale je pravda ze tu istu cenu kupit 6 alebo 2 repraky tam bude asi dost velky rozdiel. Andrejsvk- myslis ze kupit tie repraky s co si sem daval pred tym a k nim ten sub hej ?
to mozes, na druhe stane ak chces riesit 5.1 a vrazit do toho 700e (2x tie repraky + sub co andrej pisal) tak uz vy som to riesil lacnejsim receiverom a zostavou reprobedien. Na tvojom mieste by som zacal stereo reprakmi a potom ak by si mal potrebu niecoho ineho tak zacat setrit.
no ked kupis tie co postol andrej si na 200e, sub k tomu 250e, ak by si chcel aj zadne repraky tak znova 200e. A ja som pisal ze za tie prachy (650e dokopy) by som to uz riesil inak (pozri google). Ale asi ta zbytocne milime. Kup napr. jedny s tych co pisal andrej a hotovo.