caute mam tieto repraky
http://microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=571 su v pohode len som prisiel na jednu taku vec na hlavnom preproduktore pri trochu vacsej hlasitosti ked napriklad hra hudba so silnejsimi basmi ked sa asi tlaci viacej vzduchu v tom repraku, tak od toho vyskoveho repračiku niečo zacne chrcat zvlastne alebo tak rezonovat a chrcat neviem to lepsie opisat
na druhom to nerobi..tak som skusil odsrobovat ten maly repračik len ho trosku vybrat z toho otvoru a uz to nerobilo...ked som ho tam znovu prilozil naspet zas to robilo..pride mi to niesom si isty ako by ten pretlak vzduchu trochu prechadzal cez medzeru a vydaval taky pazvuk alebo inak si to vysvetlit neviem...sam ten vyskac ked si ho dam ku uchu hra čisto... robi to len pri vyssej hlasitosti a ked ide basova zložka inak to nerobi... ked napriklad uberiem basy na minimum uz to nevydava, ale nieje to v tom ze by to reprak neutiahol lebo ten druhy hra normalne, viete mi poradit čo s tym alebo ako to nejako utlmit alebo nejaky napad lebo to dost obtazuje.. dufam ze som to dost podrobne opisal a poradite mi diky