chces do na kino? alebo len na hudbu pretoze, 5.1 na hudbu su neni dobre to radsej 2.1 a nestacia ti 2.1 pretoze radsej kupit kvalitnejsie 2.1 ako lacne 5.1
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
No tak ako hovori zmija, pokial na hudbu, tak kvalitne 2.1 - daco, co bude mat syte basy, nezanikajuce stredy a jasne vysky, dajake Logitechy. Ale pokial kino, tak za 5000 mas Logitechy strednej triedy.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
na hudbu určite qualitné 2.0 (2.1 podľa môjho názoru sú na , krpaté satelitíky a zbytočné prebasovanie, je to skôr na hry). Ak na hry/film tak 5.1, repro s 7.1 nevyužiješ prakticky nikde a sú aj menej dostupné...
cauko, sorry ze neskoro odpovedam, ale mal som problem s netom a aj som na to trosku pozabudol...reproduktory by som chcel na hudbu, filmy aj hry...vlastne na vsetko. najlepsie 5.1 okolo 5 000 SK (165 €), ale ak si myslite ze 2.1 by boli lepsie tak kludne. co si myslite?...diki za odpovede.
Ahoj a co vravite na reproduktory logitech z-5500....Hudba, film, hry...Ak by som ich kupoval, tak asi az tak za 2mesiace, ale vopred sa informujem A zvukovku by bolo tiez treba? Mam integrovanu - asus commando
na hudbu plastove chrastitka?
4x http://www.notape.net/product/show_product/22990073 (kazdy ma 2x18W)
piaty ti podla mna ani netreba,ak to nejdes davat do obyvacky,zvuk sa bude miesat do prednych dvoch
zvukovku minimalne audigy se 20eur(bazar 13eur)
idealne daku asus xonar>m-audio revolution 5.1>creative x-fi gamer>...creative x-fi audio