Prosim o radu, pokazilo sa mi cosi v pc a neviem co, jednoducho sa zacal sam restartovat, najskor to urobil 2x v priebehu hodiny a potom uz stale, ked ho zapnem tak sa zapne, rozbehnu sa vetraky , naskoci windows a nasledne sa restaruje, niekedy ani nenabehne system, 2 ci 3 krat sa stalo, ze nabehol windows asi na 5 minut /vtedy isiel pc normalne, nebol vobec spomaleny, fungoval ok/a potom zase restarty, dostala som sa aj do nudzoveho rezimu, tam vydrzal trosku dlhsie, ale tiez nasledoval restart, otvorila som ho a zistila som, ze aj ked sa restratuje, tak kontrolka na zakladnej doske stale svieti a vsetky vetraky idu, len sa stale restratuje, chcela som skusit preinstalovat windows, ale ked dam DVD do mechaniky, tak ju nechce poriadne roztocit, stale akoby ju chcelo rozbehnut a zase nic a to sa stale opakuje, poradi niekto, co mi mohlo odist? Napisala by som aj zostavu, len neviem ju a ked chcem ju opist z pc, tak nestihnem ani uz nic otvorit,bo sa zase restartne. vopred dakujem za tipy.
|