Ahojte mam novy pc bezalo vsetko v poriadku ale bolo otrebne vymenit windows. HDD bolo formatnute nahodeny windows ezalo vsetko v poriadku a zrazu raz zapnem pc nacitava mi ho a seklo mi ho pri nacitavani. Ked som chcel nainstalovat novy windows tak stale mi v niektorom bode hodio moddru obrazovku a som ho nemohol nainstalovat. na pc mam tlacitko clear cmos tak som ho pouzil pc nabehaol opytal sa ma tri kroky ja som dal ze nabootovat cd nejak sa mi odarilo nainstalovat windows, pc nabehol dal som drivery atd. resetol som ho a pc zase neslo zapnut naskocil maximu loading windowsu a seklo alebo vyhodilo modru obrazovku..myslel som ze je chybny windows a som tam supol visu nabootoval nacitavalo disk a bum modra obrazovka...tak som sa vybabral nato. A este raz som resetol bios cez to tlacitko zapol pc a opytalo sa ma ci chcem ist do biosu...bootovat disk...alebo zapnut pc v defaultnom nastaveni pouzil osm tento krok a pc krasne nabehlo bez ziadnych problemov...potom som ho vypol a ked som ho chcel znova zapnut zase ho seklo alebo hend restartlo alebo hodilo tu modru obrazovku. Tak som krok opakoval wypol a resetol zase bios pc sa takto zapol ale ked ho mam zapnut normalne nejde...stale sa resetuje alebo dava tu modru obrazovku..aj ked som chcel vymenit windows zase stale ju davalo...sksual som vosjst do biosu dat defaultne nastavenia ulozit ale nepomohlo pc mi nabehne jedine ked pouzijem to Clear cmos na doske a pak zapnem pc a stlacim F2. PC nebolo taktovane.
Moja konfiguracia:
Intel core 2 duo E5400
CORSAIR VX450
4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta RETAIL
640GB HDD Western digital
Geforce 9800GTX+
P45 NEO2
|