zdravim, neviem ci ma niekto dalsi takyto problem, alebo som sam...?
pouzivam vo windowse vista program windows media center na nahravanie programov z tv, a preto musim casto nechat pocitac len v rezime spanku, namiesto vypnutia (ked nie som doma, aby nahralo ten program co mam nastaveny). no vela krat sa mi uz stalo (myslim ze minimalne takych 80% pripadov) ze ked bol pocitac v rezime spanku tak presne o polnoci sa sam spustil. no nespustil sa uplne, pretoze ked som sa na ten hluk zobudil a zapol som obrazovku, nic sa neukazalo a kontrolka obrazovky blikala - co znamena ze nemala obrazovka ziadny obrazovy signal, iba jednoducho zacal hucat pocitac a kontrolka na skrini pc svietila ako ked je spusteny. cakal som ze co sa stane. (tu rozpisem rozne pripady, lebo sa to sprava rozne)
-jeden krat sa pc znova po par minutach prepol do rezimu spanku. po spusteni bol normalne vsetko v pohode ok, ako keby nic.
-viac krat sa stalo ze pc hucal stale a stale a kedze som chcel spat, tak som ho asi po 20-25 minutach natvrdo vypol. potom ked som ho na druhy den spustil, namiesto uvodnej obrazovky kde sa pise "microsoft corporation" nabehla ina, ale rovnakym typom pisma bolo dole napisane "recovering windows" a bol tam
takyto obrazok. potom pc bezal uz normalne
-no a raz sa mi stalo ze po par minutach bezania sa na chvilu vypol a hned zase zapol (teda restart) a uz bola aktivna aj obrazovka a po prihlaseni napisalo ze windows bol obnoveny po kritickej chybe a popis chyby bol blue screen.
ma niekto nejaky napad ako to "opravit"?