Preinštalujem to , nahodím tam megane trophy a skúsim sa s tým nejako pohrať.
g 27 a luxus ? Tváriš sa akoby som si kúpil ferrari. Stálo to 300 e, prečo by to mal byť preboha luxus. Ako jediný mal H prevodovku so spojkou. To že volant má sto nastavení, hra ďaľších tisíc a ešte k tomu módy majú svoje vlastné za to ja nemôžem. Má sa to strčiť do elektriny nech sa to nakrúti a vykalibruje a hotovo. Tak ako keď naštartujem auto tak sa nebudem pred tým pol dňa vŕtať pod kapotou. Ale ok, možno raz keď na to budem mať viac času a nie len hodinku dve denne tak sa tomu budem venovať do podrobna. Teraz som si chcel len proste "reálne" zazávodiť už s hotovým autom a trošku sa odreagovať. A nie strácať čas a nervy s miliónmi rôznych nastavení.
jeffito viem ze mod wtcc bmw e90 na 95% zmeni moje ovladanie volantu hlavne co sa tyka ff atd proste mam vypnute vybracie a po nainstalovani zrazu idu a nejde to vypnut dalje robi to iste ako topgunovi ze mi to samo toci s volantom dolava a do prava proste trase tento mod je jediny kde mi to robilo neviem preco ale robilo
robi to len pri tom mode, ak prepnes na iny mod nerobi to? ak odinstalujes ten mod robi to stale? ak nie, problem je v nastaveni FF v HDV, idealna hodnota je 1.5 s real feel ff... tam to bude iste nieco cez 2..
uz nepametam ale viem ze ked som nainstaloval ten mod tak mi zblbol cely rf cize aj v inych modoch to zacalo takto robit
// pridané po 15 hodinách 47 minútach od posledného príspevku
pocuj jeffito odkial zozeniem tu trat? http://www.youtube.com/watch?v=XyRe77Tb40g dnes som mal nato chut som to hladal na rfcentral aj na google a nejako som to nenasiel
Po dlhsom case a po pomalsich videach som presiel na nieco tvrdsieho dufam, ze sa bude pacit.. pouzity zaznam o velkosti 29,4 GB
http://www.youtube.com/watch?v=hkTW5SNeGiU
ja jazdim vse . indy car series f1 skodovky bmw gt proste vse na com sa ide zavod:) dokonca raz som siel aj 4 hodinovku na spa
Môj najdlhší offline závod bol DTM 2010.. Trať: Nurburgring (Germany) Qualify: 2h:05min. Závod: 9h Počet Jazdcov: 21... medzi tým prestávky na WC a obed
chlapi nevie niekto upravovat trate? t.j. pridat nejaky obruvnik popripade nejaky vecsi obruvnik aby sa napr nadmerne nemohli pouzivat umela trapa a miesto za obruvnikmi
Ale také veci sa neriešia takto ale penaltou, o aké trate ide alebo o aký track pack F1 tratí ide? Penalty sa riešia v súbore AIW Poprípade jazdiť kvalitnejšie trate.