Ake mate skusenosti s roccat isku mne nejde pri fife sucasne stlacit sipka doprava hore a tlacitko s mate s tym nejake skusenosti ci to je hardwarove alebo softwarove teda aka ta chyba je?
A aku klavesnicu by ste namiesto nej bralilebo ked to nepojde hodlam ju reklamovat vysla ma 70 euri
Ja mám len kladne skúsenosti Fifu nehram tak ti nemožem povedať či to roby aj mne a šipky v hrách nepoužívam :-/ FW si ahral najnovší zo stranky výrobcu?
_________________ CHLADENIE: Vodné Chladenie EK Water Block MB: MSI Z97 PC Mate CPU: I7 4790K RAM: 8GB Kingston HyperX FURY Blue VGA: Gigabyte GTX 970G1 Gaming Full Cover WaterBlock PSU: SuperFlower Leadex Platinium 850W HDD: 1000GB WD SSD: Samsung 840 Pro CASE: Fractal R4 Titanium Grey + Windows Monitor: Philips 235PQ2EB TV: SAMSUNG UE40ES5500 Keyboard: Roccat ISKU Myš: Logitech G500 NB: HP ProBook 450 AUDIO: Harman Kardon Aura
ano som to nainstaloval od vyrobcu priamo zo stranky a trosku mi robili problem aj makra nedalo sa tam nahodit cisty blok textu iba record makro aj s toho som bol trosku sklamany som zvyknuty na logitech a neda sa ti to niekde vyskusat to so sipkami lebo ked to nepojde tebe tak ju vraciam a kupujjem inu lebo mi len v piatok dosla
ja viem ale celkom mi vyhovuje hlavne tie tri tlacitka pod spacom je v pohodke ale ked mi nefunguje pomaly v jedinej hre co hravam online tak mi je nanic a tie makra tiez dost vyuzivam takze neviem ak by ta neobtazovalo to niekde vyskusat ci to funguje a povedat mi
Nefunguje, je to chyba viacerých klávesnic, prevažne na notebookoch a tiež na roccat isku. Neviem z akého dôvodu má takú banalitu 70€ klavesnica, ale je to bohužiaľ tak. Keď budeš meniť tak ti odporúčam microsoft sidewinder x6. Sám mám x4 a neviem vynachváliť, oproti isku trošku škaredšia ale aspoň pre mňa komfortnejšia.
no idem ju poslat spat aj som skusal tovarne nastavenia a idem do nejakeho logitechu ten ma nikdy nesklamal a mna nezalezi na krase ale na takych veciach ako je vyvod kablu z klavesnice co ma microsoft dost onicom logitech to ma trosku spevnenejsie lebo ja nemam klavesnicu na stole ale na sebe takze potrebujem povacsine pevnejsi vyvod ale to je na dlho skratka logitech a mozno este genius gx imperator pro ma podsvietenie makro klavesy no uvidime ale zatial to vyzera na g15
mal som x6 a dost blbo dopadla lebo ja ked pouzivam klavesnicu tak lezim a skratka tazko sa to vysvetluje ale ten kablik pri vyvode z klavesnice nevydrzal a postupne sa nastiepil a pretrhol
x4 sa mi zda lepsia ako x6 ale hovorim mam ten problem s koncom toho kablu a logitech to ma lepsie osetrene ma to spevnene a nejaku ochranu tam ma ale inak suhlasim