btw da sa to hrat na W7 normalne alebo treba daco robit? hra mi ide ako taka v pohodde, len ked som vypol hru tak mi vyhodilo daku chybu...
// pridané po 4 minútach od posledného príspevkutak samozrejme, nechce mi otvorit hru, akonahle idem do load game, appcrash a program prestal pracovat
takisto mi nechce hru hodit na celu obrazovku, mozem ju hrat jedine v okne, no ked si ju aj zvacsim na celu obrazovku a som v okne, tak to robi sarapatu ked sa chcem prepnut napr. do chrome, a neda sa mi ani hybat mysou v hre, obraz musim posuvat sipkami
// pridané po 5 minútach od posledného príspevkutak loadovanie som uz vyriesil, robilo to aj pri XP a bol na to fix, uz len ma hneva to ze mi to stale nejde prepnut do full screen aj ked si to zvolim, pozitivom je ze uz sa mi da aj prepinat medzi hrou a napr prehliadacom bez problemov
// pridané po 24 minútach od posledného príspevkutak problem s prepinanim medzi hrou a ostatnymi aplikaciami nakoniec nezmizol
cize stale ma zaujima to ci viete ako to spojadnit na fullscreene, alebo co spravit aby sa dalo normalne prepinat medzi aplikaciami, ak to hrate na W7