Zdravím,chcem sa vás zas opýtať, chcem si nahodiť novú ROM na môj wildifre s 2.3.5 stiahol som si CM 9 na wildfire s a nakopíroval na SD kartu, telefón som rootol podľa tohto návodu
Kód:
http://androidforum.cz/htc-wildfire-s-t22814.html
ale zasekol som sa pri krokoch "INSTALACIA CWM 7.2" tam je odkaz na stiahnutie,ale nefunguje skúšal som nájsť niekde na nete CWM 7.2 ale nič našiel som len 5.2 myslím alebo tak nejak a teraz neviem čo a ako mám robiť... Proste telefón mám rootnuty,odomknutý cez bootloader,na SD mám ROMku skúšal som ju nainštalovať bez toho CWM recovery ale ak podržím dolné tlačítko + power tak mi naskočí to okne kde je fastboot,recovery atď. dal som prvé fastboot a tak recovery no ak dám recovery tak mi to nabehne na logo s HTC a phone sa vypne,zapnúť sa dá normálne a práve preto nechápem načo slúži tá recovery,je to vlastne nato aby keď ju tam nahodím aby som mohol nainštalovať ROMKU? Ak recovery nahrám na phone tak už mi pôjde nabootovať to recovery ak podržím tie tlačítka a nabehnú mi tam potom možnosti ako install zip from SD kart,wipe data,wipe cache a pod.Ďakujem vám