jedna sa o BELKIN adsl2+ modem with wireless-G router
ak s nim niekto mate skusenosti tak by som chcel poradit.
1. pri instalacii v prvom kroku to chcem odomna vybrat krajinu v ktorej zijem je tam vsetko mozne len slovensko nie tak ak s tym mate niekto skusenosti ktore mam dat?
2. ked som skusil dat cesko tak instalacia prebiehala ale na konci mi tam nenapisalo ze to prebehlo uspesne lebo to odomna pytalo nejake 2-ciferne cislo (nevedel som odkial ho nabrat ) a VOBEC MI TAM NEDALO NIKDE MOZNOST KDE MAM DAT PRIHLASOVACIE MENO A HESLO s toho som bol nejak mimo....
Ked sa mi internet prestal ist tak diody na fungovanie modemu a internetu svietili....ked som to skusil podla bodu 2. tak uz mi diadka na internet vobec nesvietila tak som tama si nieco prenastavil tak som to bol dat reklamovat a dali mi druhy tam nemali zrovna technika tak mi povedali ze to mam vyskusat. tak som sa chcel najskor tu spytat ci by mi niekto nevedel poradit aby som s tym nieco nespravil ze to nepojde vobec.
v podstate asi ide iba o to ze nemam kde zadat prihlasovacie meno a heslo a tym padom mi to nemoze ist len ono mi to nevihodi ziadne okno kde by som to mohol dat.
|