Cavte, mam na vas otazku. Dnes mi z telekomu dosli zapojit novy internet. Natiahli mi kabel do bytu a dali mi taku malu skrinku kde si mam pripojit svoj router. Problem je, ze router ma koncovku RJ45 a ta krabicka tu mensiu. Je mozno to nejako prepojit alebo treba zakupit novy router? Rad by som pouzival moj stary, kedze som s nim spokojny. Dakujem.
_________________ Apple MacBook Pro 13", Apple iMac 27" Audio: Pioneer A-50S + Pioneer N-50AS + Dali Zensor 7 white + Pro-ject PS00 + Ortofon 2M Blue + Audioquest rocket 44 Ostatné: iPhone 12 Pro + iPad Pro 11" + Apple TV 4 32GB + Nikon D7200 + Bowers & Wilkins Zeppelin Air Synology DS215j
to je klasicke DSLko ? Mne ide z krabicky ten mali kabel do modemu od Tcka (glitel gt-318ri, ktory ma vstup ten malicky a vystum RJ45) a z neho som dal kabel do WiFi routra...
No ja teoreticky potrebujem kabel na jeden strane samec RJ11 a na druhej samec RJ45. Neviem ci staci tqky kabel alebo treba novy router.
_________________ Apple MacBook Pro 13", Apple iMac 27" Audio: Pioneer A-50S + Pioneer N-50AS + Dali Zensor 7 white + Pro-ject PS00 + Ortofon 2M Blue + Audioquest rocket 44 Ostatné: iPhone 12 Pro + iPad Pro 11" + Apple TV 4 32GB + Nikon D7200 + Bowers & Wilkins Zeppelin Air Synology DS215j
A na ten modem mozem potom pripojit moj router, ze? A neviete mi poradit nejaky modem? Internet je od orangu vdsl 20Mb/s.
Ano, internet je dsl. Ta krabicka neviem co je, ale asi to bude ten spliter. Bol som uz ale v orangi a tam mi dali nejaky ich router s konektorom rj11 a za ten potom zapojim moj ak to bude mozne. Takze problem je snad vyrieseny. Dakujem za pomoc .