Preinstaloval som Windows XP a narazil som na jeden problem. Ako je mozne, ze pri instalacii windowsu po nabootovani sa nepytalo na rozdelenie Hard-disku ale instalacia pokracovala rovno s formatovanim a kopirovanim suborov?? Na disku som mal pred tym len jednu particiu, teraz by som potreboval rozdelit na viac, ale po nabootovani sa o particii a rozdeleni vobec nepytalo. Ako je to mozne??
Este pri bootovani mi nechcelo nainstalovat windows a hlasilo tuto chybu: setup did not find any hard disk drives installed in your computer. make suer any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any hard disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufactures-supplied diagnostic or setup program. setup cannot continue.to quit setup, press F3.
...Po tejto chybe som v BIOSe nastavil v moznosti SATA controller a zvolil som moznost pre kompatibilný režim. Mohlo to spôsobiť tento problém???
// pridané po 1 hodine od posledného príspevku
...uz som tento problem vyriesil nainstalovanim programu EASEUS, pomocou ktoreho som disk rozdelil na viac particii rucne
|