cafte mam zvukovku supremeFX a ta ma svoj klasicky zadny panel s vystupmi 5.1 (takze je tam aj zeleny output konektor) a aj predny panel na ktorom je tiez zeleny aj ruzovy konektor... funguje to klasicky: ked zapojim napr. sluchatka do predneho panela tak sa zadny vystup (repro) deaktivuje a hraju len sluchatka. v nastaveniach (SOUND MAX) sa da ale nastavit samostatny kanal pre sluchatka a potom sa uz zvuky rozdeluju. podla toho ktory dam ako default tak tam sa zvuk prehrava. IBAZE: zistil som ze ked dam napriklad tetovaci zvuk (take to pipanie na odhalenie ktory je ktory reprak..) tak sa pri prehravani hudby, napriklad cez sluchatka, subezne spusti aj iny zvuk(ten testovaci) cez reproduktory. takze dokaze to posielat subezne urcitu stopu aj dopredu aj dozadu.. lenze problem je ako nastavim ktoru stopu kam poslat. v tych nastaveniech soundMAX je na vyber len volume oboch kanalov a to ktory je default. a takisto vo win si potom mozem prepinat ktory kanal chcem ovladat (ci sluchatka alebo repro) lenze aplikacie (napr. winamp) sa automaticky priradi k tomu ktory je aktualne ako defaultny. a aj ked potom prepnem defaultny ten druhy tak vsetky programi sa prehodia k nemu. Netrapilo by ma to keby som nedokazal cez ten testovaci zvuk ze to skutocne ide hrat aj naraz v oboch vystupoch rozdielne.. tak ak chapete co som prave opisal a poznate nejaku fintu ako smerovat jednotlive aplikacie do zvoleneho kanalu tak budem rad za rady.. podla mna by to mal nejaky programik zvladat ale aky? google zatial nepomohol... DIKES
_________________ q6600, 9800gtx, maximus formula |