Zdravim....
Mám taký nervov ničiaci problém....
Príbeh:
Dnes ráno mi trochu žačal blbnúť notebook, následovne :
Následovné programy zacali mrznut, pretazovali CPU a on nestihal:
Firefox, MCP Home Cinema, Windows Explorer/Windows priesumník (Tento Počítač, proste akélkoľvek okno), ostatné programy...
Prehodil som sa do Ubuntu ale tam to nerobilo...po dlhšom skúmaní som prišiel k názoru, že je tam vírus...
Nemal som čas ani chuť sa stým ondiť, tak som sa nahneval a preinštaloval som Windows (Windows 7), kedze book
( Acer Aspire 5742ZG) som si kupil uz s nainstalovanym Windowsom, tak v GRUBe je moznost ze "Obnovit disk", teda prepíše OS do podoby v akej bol, keď som ho kúpil....Nedávno som ho takto preinstalovaval, takźe dat tam vela nebolo....
Ked som to preinstaloval....bla bla bla....Prosim restartujte pocitac...reku dobre.
Restartoval som a co nevidim ? GRUB nenaslo... reku co ti je*e ?. Kedze GRUB bol Ubuntacky, tak som reinstaloval/opravil aj Ubuntu...restartujem..a zase co nevidim, nevidim absolutne nic...
"Prezentacia" zakladovej dosky a notebooka pred bootovanim (Acer, copyright bla bla bla) a potom iba v lavom hornom rohu blikajúca pomlčka
, reku Meine Kleine co to je ?
Po neuspesnych pokusoch patrania v Biose (zbytocne), tvrdych resetov (zbytocne) , som skusal nejako ho povzbudit
s Live CD, to tiez nezabralo
Momentalne bezim z Ubuntu Live CD....
Mam nahradny pocitac ale prednedavnom sami rozje*al sietovy kabel a na pc wifinu nemam, rozje*any kabel sa opakuje kazdych 6 mesiacov - vazne verte mi......ja nevim ci ma ta mys tak strasne neznasa
Pozte mi niekto, lebo ma uz naozaj je*ne... skusil by som skuknut particie s narp. Partition Magicom, ale nemam ho na CD