Zdravim, ako vyriesit tieto problemy:
1. Na FTP sa neda zmazat niektore subory, stale dam zmazat a stale to tam je, uz som nastavoval aj prava na full 777 ale aj tak nic :-(
2. Na novo vytvorenych subdomenach mi kazdy php subor zacne stahovat, takze otvorim stranku a hned hodi okno stiahnutia/otvorenia
3. Nemoznost pouzit naraz pri subdomenach obidve typy adries s www a bez www, bud s www alebo bez, inak nejde :-(
4. Neda sa aktualizovat ziadny redakcny system, ci forumovy systemy, ci je to wordpress,joomla,drupal,phpbb,smf nic nejde.
5. Nefunguje diakritika na jednom fore kde je SMF, databaza raz padla, a od vtedy to robi... ale iba pre prispevky a temy inak jazyk fora - slovencina tam funguje diakritika, to plati aj pre stare prispevky/temy aj pre nove.
toto potrebujem vyriesit, pisal som kde hostuje server - teda kde ma konekt tam odpisali, ze nech sa do toho nestaram, ze by sa ohrozila bezpecnost servera keby mi odpovedali na otazky, napisal som adminovi hostingu ten zatial nic nevie, lebo on s tim nevie nic robit, poslal im to zase naspat tam kde som ja pisal prvy krat. No takze toto potrebujem vyriesit. diky
|