Caute
Chcem sa spytat na jednu malu vec ohladne Excelu. Mate jednu bunku do ktorej zadavate Menovity rozmer . Dalsie 2 bunky su Stupen presnosti a ulozenie . Ide o Licovacku .
A ja chcem spravit zozit ktory bude mat prepojenie na tie 2 bunky (to su tabulatory . kliknem a oni sa otvoria ako ponuka start xp)
a ja potrebujem spravit to ked mu ja zadam MR 6 a H6 ze mi vyjdu 2 cisla . Potom ich roztiahnem az dole , az po 500 (je to len par sekvencii okolo 22 cisel) 28 ulozeni + 20 tried presnosti (quality)
Bude
A1 dole budu rozmery az po 500 potom bude a2 ... ked sa pozrem do tej bunky musi tam byt Link na tie prve bunky
Ešte skús napísať jazyk, v ktorom je napísaný tvoj príspevok, slovenčina to istotne nie je.
(inými slovami, absolútne som nepochopil, o čo ti ide, skús to popísať ešte raz a nech je to výstižné, stručné a jasné!)
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
čo znamená tozobrať zoznam v exceli ...
1, neviem ako vyzterá taký zoznam, či je uložený ako súbor a pod.
2, nevieme čo vlastne chceš urobiť
3, nevieme ako to chceš urobiť (funkcie v Excely, iný soft.)
4, nevieme ako má vyzerať výseldok ...