mam problem mam zle nainstalovany driver na kartu tuto
testoval som to na driveragent.com
Nie som skuseny tak ci by mi neporadil niekto ako mam driver dobre nainstalovat. bo ked xcem si dat nfs carbon ukaze chybu
a EAeasyinstall(program na kontrolu minimalnych pozadaviek)
mi napise ze unknown conpatibility pls pomozete
[/code]
dobre ale mam program ktory sa vola
6-12_xp_dd_ccc_wdm_enu_38463.exe
a mam krstneho proramatora povedal ze to je na par hodin
a ze sam to nemam robit
tak neviem
_________________ PC Shark I-Force: Procesor : Procesor : Intel Pentium D Čipová sada : Intel P945 Grafická karta : Ati Radeon saphire X1600XTX Operačná Pamäť : 1GB DDR2 PC533 /2X512MB / Pevný disk : 240 GB ATA Optická mechanika : Dvojvrstvová s technológiou LIGHTSCRIBE Disketová mechanika : 3,5" Čítačka pamäťových kariet : 7/1 Zvuková karta : 8 kanalová Sieť: 10/100 RJ45 Zdroj : seasonic 380W
to neni program ale instalator ovladacov ku grafickej karte
tak spusti!
v preklade
catalyst v6.12 pre win XP s catalyst control center a wdm v anglictine
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
Mam dost podobny problem prave s carbonom a s MSI ATI 1600 PRO... Vsetky hry mi fachcia pekne od EA posledne instalovany MW ale carbon nechce. Easy info mi tiez nerozpozna kompatibilitu. Po spusteni hry mi na stotinu sekundy vyhodi modru obrazofku a potom nasledne sa restartne PC. Prave som stiahol najnovsi ati catalyst skusim ci to pomoze, ale myslim, ze nie....
PLS PORADTE