Vies co asi mas pravdu
:D:D se*em nato. Preinstalujem windows, mozno skusim zdakade zparit nejaku baterku, ale ajtak si myslim ze ja ked s tym bookom nikde chodit nebudem tak mi staci byt aj len pripojeny na elektriku. Okey ale
shiro
kukam ze sa nejak v tom vyznas a to je dobre... potreboval by som par rad.
1. Chcel by som vediet ze ked bude notebook ficat len na elektrike, potrebujem mat v booku baterku aby sa book nejak neprebijal??? alebo ju tam mat nemusim?
2. Potrebujem vediet ci to vypinanie a zapinanie monitora.. no zle som povedal chcel som opytat sa ci to je vazne ale ako ono to nijak neni nic na tom notebooku zmenene... ide len o to ci sa notebook nekazi tym ze ked on sa nezapne ten monitor na notebooku (lebo book riadne naskoci, zapne sa vsetko, ale nejak zamrzne a nenaskoci ani BIOS ani nic. Svieti aj to modre svetielko od wifi ale book nejde), tak ze ked ho natvrdo vypnem, lebo inak to jednoducho nejde (iba zeby som cakal dokedy sa vybije baterka), ci sa tym nekazi notebook. Ci s tym nejak neurobim to aby sa vypinal takto notebook casejsie, ci nenastane nejaky skrat alebo daco take.
Hlavne ten tvrdy shutdown ma zaujima.
Diki dopredu.
S pozdravom NEZNALEC
:D:D