Osobne mam doma aj vo f. (BA) pripojenie ADSL od T-com, ale pre mobilne pripojenie tiez pouzivam rychly internet.
V BA bezi rychly internet velmi nepravidelne a nespolahlivo a dost casto treba restartovat aj modem ..nastastie ja to vyuzivam len na prevadzkach, takze, ked to nahodou nejde, tak si len pockam..co uz
. Ak by som mal mat na tomto nespolahlivom pripojeni postaveny chod firmy, tak automaticky (bez debaty) rusim zmluvu
.
Prave som sa vratil z vychodu slovenska a bol som aj v Kosiciach a v Presove..ich pripojenie som vyuzil, ale rychlost v KE na hotely (100KB/s) O.K. v Presove (80KB/s) O.K ..dnes rano (teda vcera) som bol v Kamenici nad Cirochou..prekvapivo rychly internet tiez fugoval sice len na jednej palicke ale rychlost 1,2KB/s..
stahoval som nastastie len novy flash do biosu tak som si rad a s uctou niekolko minut pockal..a to cez manager..(tu by som to bez manageru cele nikdy nestiahol) ..inak neviem co by som robil, keby to neslo vobec
..asi by som musel odbehnut do Humenneho, alebo Michaloviec
.
No a brat byva v malej dedine (schovana za lesom) pri Nitre a inu moznost nez Rychly internet ani nema..a on je oproti mne spokojny..v tejto konkretnej dedine je asi len par jednotlivcov, co maju toto pripojenie a pochvalil sa, ze nie je problem, ze ide obcas download aj na 300KB/s..
Dokonca som mu robil Wifi do dielne, ktora je od RD asi 1.5km a aj siet aj internet mu na dielni bezi..(cela siet sa routruje cez linux server) vsetko funguje..od T-mobile ma aj pridelenu verejnu (dynamicku IP) ..pevna sa pri tomto pripojeni neda (technologicky to nejde) ...inak ostatni uzivatelia maju standartne len neverejnu...IP..cez smerovac..
Ale taketo hodnoty ..co pises nikdy nemal..cital som Tvoj prispevok na hotely a dnes(teda vcera) po ceste domov som sa ho na to pytal ..
..
//pre upresnenie ma sluzbu - "Rýchly internet 10"