Zdravím. Asi tak tri dni dozadu som zapol PC čo je dole v podpise a vôbec nič sa mi nezobrazilo na monitoroch. Odskúšal som funkčnosť monitorov + káblov a všetko bolo vporiadku. Nasledovala výmena grafickej karty aj zdroja. Ziadna zmena len som si všimol že vôbec nereaguje myška a klávesnica(podsvitenie). Predpokladal som že bude vadna doska tak som ju poslal na reklamáciu a dočasne som si zadovážil novú Asus Prime A320m-k. Poskladal som PC a robilo to to isté. Nakoniec som zistil ze keď nieje osadené M2 SSDčko tak všetko funguje.... asi tak dva dni. PC sa mi počas hrania z ničoho nič reštartoval ale vpohode nabehol a teraz keď ho chcem zapnúť tak to znova robí a mám zapojené len jedno Sata SSD. Tak ma napadá že som ešte nemenil procesor a RAMky. Tak sa chcem spýtať: čo tomu sakra môže byť?! Môže to byť procesorom?
_________________ AMD RYZEN 5 2600 + NOCTUA NH-C14S * G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3000 MHz * GIGABYTE B450 AORUS M * ADATA XPG SX8200 480 GB * 2x840 EVO 250GB * ASUS ROG STRIX GTX 1050TI O4G GAMING * Corsair RM650 * Corsair Air 240 * 2x24" BenQ G2420HD |