Ja mam HTC One X, je to super tepefon, nemam s nim žiadne problemi ani vyhrady. Je naozaj super. Novy android system funguje super, asi by som ani nenašiel vec ktoru by som tam zmenil. Pretože všetko si sam vieš jednoducho upravit podla svojich predstav. Ale vyhody si precitaš všade, takže skor poviem minusy. Baterka, najvacsi minus. Telefon nevydrži 2 dni normalnej prace, takže sa ho snažim každy den zatažit aby som ho mohol cez noc nabijat. Co je podla mna dost zle, ja od telefonu cakam, že vydrží minimalne 3 dni. Ak s nim nič nerobim, nesurfujem, nevolam, čakal by som viac... Ale podla všetkeho ostatne telefony budu na tom rovnako, pretože najviac žerie display, ktory je velky. Trochu nevyhodou je aj HTC Sence, ktore je sice uplne super, ale podla mojho nazoru zabera priliš RAM, 500 MB ram je dost to znamena že na aplikacie ostava realnych 300 - 200 MB čo znamena, že nejde mat spustenych viac aplikacii, kedže android ich automaticky vypne, aby ušetril miesto na RAM... Toto je trochu nevyhoda, stane sa z dokumentu potrebujete niečo prekopirovat na internet a ono sa vam ten dokument zatvori a potom načitava znova a otvori na prvej strane, nie tam kde ste boli... Vyzera to možno hrozivo, ale i tak by som telefon nevymenil...
|