Vieš čo, toto su celkom overene veci takže malo by byť.
Problém je že nikto ti povie že sa nič nestane, toto je dosť vážny zasah do telefonu, kedze rootom zaroven ziskas aj specialne prava a celkovu kontrolu nad telefonom.
Ked budes postupovat podla navodu, nic by sa nemalo stat, ked to budes robit po svojom nieco sa stat uz moze, a potom je to problem a mas dva druhy softbrick a hardbrick, to druhe je horsie lebo telefon je uplne hluchy a obrazovka ani nenabehne, v tom pripade uz len asi servis.
Tymto ta nechcem nijak strasit ani odradzat, ja som rootol asi desat telefonov uz a tiez som sa bal najprv, aj sa mi podarilo nejake bricknut, ale zaroven aj vratit spat, takze vsetko sa da...
preto na otazku "bezpecne" sa dost tazko odpoveda kedze na kazdej stranke mas velkym napisane "nezodpovedame za vam sposobene skody tymto postupom"
a tym padom ani samsung na to neuplatnuje zaruku kedze oni tie telefony nevyrabaju s tym aby ich niekto rootoval, preto ked pojdes nahodou reklamovat nezabudni tam vratit povodny originalny android (najskor asi cez ten odin).
_________________ Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED |