to je sice pekne ja google pouzivam a rad ale tato tema je skor o odskusanych a odporucanych aplikaciach a nie o odkazoch na hordy java aplikacii z ktorych 90% je na
Super stranka http://getjar.com/ v pravom hornom rohu si nastavis aky mas telefon, potom sa vyhladaju vsetky aplikacie, ktore by mali ist.
Su tam aj nejake "navigacie".
_________________ 92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu
aky samsung? ake navody?
z internetu stiahnes hru ako .jad alebo .jar [to co ma vacsiu velkost] a presunies to do telefonu [do nejakej zlozky kam sa mozes dostat] a spustis to. telefon by to mal vediet nainstalovat
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
OmeGa, nie nie ono to nenainštaluje na samsungoch tie hry keď ich dáš na kartu musíš stiahnúť súbor .jar a musíš stiahnut TkFileExplorer 2.2 a JadMaker a súbor .jar hodíš do jadmakera kde ti vyrobí ešte jeden súbor .jad a tie dva súbory dáš do novej zložky (meno zložky je vlastne meno hry) a potom pripojíš telefón cez USB do kompu (musíš mať nainštalovaný v PC samsung pcstudio3) vyberieš možnosť PC Studio a potom sa cez COMxx (xx je nejaký com ktorý má tvoj samsung) a cez ten COM sa napojíš do svojho mobilu (COM je v programe TkFileExplorer 2.2) (to napojenie je vlastne hacking do mobilu) ideš do zložky Exe a tam by malo byť niečo java to otvoríš potom Games otvoríš a tam máš zložky (tie zložky sú hry) a tak nájdeš plochu kde máš tu hru na ploche hodíš ju do /Games v mobile odpojíš zavoláš na *#6984125*# klikneš na Internals napíšeš do master key: *#9072641*# klikneš na storage settings a klikneš potom na update java DB (databáza) potom to vypneš ideš do hier a je tam ;)
Neviete de zoženiem hry ktoré využívajú pohybový senzor na jet.
VOPRED THANKS
_________________ "Nikto nebude nikdy potrebovať viac než 640kB RAM!" (Bill Gates, 1981)
"Picasso vyhlásil, že, dobrí umelci kopírujú, skvelí umelci kradnú. A mi sme sa nikdy nehanbili za to, že kradneme skvelé myšlienky." (Steve Jobs)