nicobb píše:
kllr007 a JanoF:
1. Prídem domov čas: 19:00
2. Mobil mám na 30%
3. Dám ho na nabíjačku
4. Idem si spraviť jesť
5. Najem sa
6. Mobil mám nabitý na 95% +- čas 19:30
7. Vytiahnem mobil z nabíjačky
Máte pravdu, je to veľmi zložité, takúto starostlivosť o mobil, no kto to kedy videl, aby som ja slúžil mobilu. Zvlášť, ak vyššie uvedené body sú v priebehu do pol hodiny. Naozaj sa tu tomu teraz budeme čudovať. Je to viac čudné, ako pred spaním spratať všetku elektroniku do inej izby, aby človek mohol spať. Viem, ja som divný a vy ste experti. Síce troška nechápavý a treba na to viac strán
Tak ja ti to vysvetlim este raz a naposledy:
nicobb píše:
Ktory idiot si uz len bude nabijat cez NOC mobil, ktoreho celkove nabite trva 100 min. ???
nicobb píše:
Prečítal som si o správnom dobíjaní niekoľko článkov a 10/10 tvrdí, že nabíjanie li-ion batérie do 100% je nesprávne, takže ja dobíjam max do 95%, s čím nemám absolútny problém. A keď potrebujem dobiť počas dňa, tak s tým tiež nemám problém, no nikdy podľa odporúčaní nenabíjam do 100 %. Žeby preto nemám s výdržou absolútne žiadny problém ?
My idioti prideme domov je jedno kedy a ked ideme spat tak mobil pripojime na nabijacku ak treba a mame na salame, nechame ho tam do rana, vieme totizto ze to baterke nijakym sposobom neuskodi aj ked sme citali tie odborne clanky ktore si nam tu uviedol. Mobil ma ochranu, este stare 3310 ci 3210 a pod mali ochranu prebitia, inac by nam tu mobily kazdy den vybuchovali alebo by sme v lepsom pripade len menili baterie asi ako ponozky. Ty sa bojis znicenia baterie a preto mobil uz odpajas pri 95% a my idioti vieme ze telefon je spotrebak, vydrz baterie je v priemere 2 roky a teda nesluzime blbemu telefonu ako ty, ale sluzi on nam a teda ak mu povieme ze bud na nabijacke celu noc tak tam aj je a ked sa nabije, elektronika bateriu odpoji a dalej ide z nabijacky, cize sa bateria nedobija nonstop alebo ak klesne, to je ta vec ktora sa stara o to za nas, kdezto v tvojom pripade sa snazis tuto vec nahradit sebou, cize ano si divny a aj to cim si nazval nas ostatnych v druhom prispevku na prvej strane
tymto tu rozpravu mozme asi ukoncit.