nedavno som nainstaloval novu graficku kartu ktoru som vymenil za Nvidiu 7900GS,použivam Windows Xp pre pracu,surfovanie a pod.nie na hry !..problem je ten že ked som mal staru graficku 7900GS,a v boot.ini som si upravil na /3GB ,aby aplikacia využivala 3GB pamete a ostatok ide na system...tak pri starej všetko šlapalo a nebol žiaden problem pri tejto akonahle som zmenilv boot.ini na 3gb neskor tak po reštartovani sa pri štarte Windowsu grafika Sapphire HD 6670/DDR5 čudne správa,okná laguju ,nejaké čiary bodky ukazovala pri samotnom štarte ,skušal som reštartovat v2-3 krat aj s konkretnym USERVA=až na 2500a stale to iste,vyskušal som odstranit 3GB a už to išlo dobre,nechapem prečo na starej grafike sa mi také niečo nestavalo žeby sa grafika spomalila a napokon v novej sa to deje,potrebujem to prepinat kvoli zvukovom software-i,ktory použivam na tvorenie a tam potrebujem aspon 2,5GB-3GB v aplikacii čo som pri starej použival...ale pri tejto neviem čo sa deje..čo myslite kde je problem?treba niečo ešte doinstalovat pri Sapphire HD 6670/DDR5? alebo kde može byt problem..može mi niekto poradit ..vysvetlit ?..
dufam že sa niet´kto najde kto mi poradi