zdravim, takze odhodlal som sa kupit si novu grafiku...aj ked som zvazoval povodne hd 7850 tak financie nedovolili :/ zriesil som si spominanu vaporku a mam takyto problem... po zapojeni karty a naslednom preinstalovani OS win 7 hp mi spravi to ze pri uvodnom logu win obrazovky.. mi prepne na ciernu obrazovku a nenabehne win..ani do stadia prihlasenia sa uzivatela..
konzultoval som to s kadekym aj s predajcom.. bolo mi povedane ze na tuto kartu je slaby zdroj OEM Seasonic 350w 80+ bronze comu nechapem kedze cela moja zostava nescucne viac nez 180w v zatazi. (cpu 65w, 1xhdd sata2, 1x dvdrw, doska miniITX asus p8h61-i a grafika hd 7770 co ma 80w tdp), problem moze byt aj to ako mi bolo povedane ze zdroj nema zvlast 6pin kabel na napajanie grafiky.. s prilozenou redukciou molex na 6pin to neslo, to iste robi aj pri pouziti 2xmolex na 6pin. v utorok budem mat 430w seasonic s12II 80+ bronze retail, ten uz ma vlastny vyvod na grafiku a musi byt dostacujuci.
s grafikou hd 7770 instalacia OS prebiehala OK.. akurat cele to bolo v 16tich farbach a rozliseni 640x480, po nainstalovani catalystu mi vyskocila cierna obrazovka :/ to iste mi robilo aj na starom zahltenom OS co som si myslel ze reinstal to vyriesi ale omyl :/
cize bude to zdrojom? ze nedodava stavu grafike?
momentalne bezim na integrovanej intel hd 2000 co je v procaku :/ tato ide vporiadku
_________________ CPU Intel i5 8600K @ 3,6GHz & NOCTUA NH-U9S RAM 2x8GB DDR4 2666 Kingston HyperX HDD1 m.2 SSD Samsung 980 1TB HDD2 2 x WD Red 4TB VGA ASUS ROG STRIX RTX 2060 Super 8GB PSU Seasonic Focus+ 650W 80+ gold CASE SilentiumPC Signum SG1 TG LED Samsung 24" |