Zdravím,
takže u nás doma máme 2 kusy Openbox - ov ,ktoré až donedávna fungovali bez problémov.Karta bola len v jednom a ten druhý bol v akomsi zdielanom režime, alebo ako by som to nazval.Pred 2 dňami idem ráno zapnúť ten príjmač a zrazu nič.Tipujem, že sa tam niečo odpálilo tak som ho vymenil s tým druhým, ktorý skoro nepoužívame a zistil som, že na ňom je zrejme pokazená čítačka kariet, pretože s kartou neboli nikdy problémy a teraz aj keď je karta vložená, len vypisuje ,,Nevloženo!,, Obidva sú po záruke, čiže idem kúpiť nový príjmač.V tomto sa fakt nevyznám, pretože ani neviem, ktorý je schopný Cryptoworks/Irdeto dekódovať a vlastne aj preto píšem sem.Chcem kúpiť najlacnejší satelitný príjmač, ktorý bezproblémov funguje s kartou skylink (IDE či jak to je) bez žiadneho flashovania FW.V podstate som už aj niečo našiel a pretože nemáme doma ani príjem HD programov, stačí obyčajné SD, preto by som bol najradšej keby cena šla čo najnižie (pri telke si absolútne na nič nepotrpím, stačí keď to pôjde tak ako má) Momentálne len pozerám v telke tie nemecké free programy a už mi to leze cez hlavu.
Chcem sa spýtať, teda vzhľadom na moje skromné nároky, či mi bude stačiť tento príjmač :
http://satelitne-prijimace.heureka.sk/amiko-ssd-549-cx/Respektíve, či to berie skylink karty.Ak áno tak to objednávam a ak nie poradte mi prosím niečo iné, s čím to bude fungovať a pritom sa to drží asi takejto ceny.Ďakujem.S pozdravom