Takze si ten chaos rozlozme:
Citácia:
dnes mi pisal jeden dobry kamos, ze predal steam ucet za 30€
ako uz bolo spomenute, toto zakazuju samotne podmienky steamu
Citácia:
ale nejako mu zblbol paypal a namiesto toho, aby mu to pripisalo peniaze mu ich z uctu odpisalo,
trosku nelogicka blbost, nie? mali mu prist $$ za predany ucet a ked on s uctom nic nerobil, ako mu mohli len tak jeho peniaze z paypal uctu zmiznut? blbost.
Citácia:
dal mi pristup k jeho paypal uctu a mne bolo hned jasne, ze ho niekto oscamoval
vies vobec co je scam?
Citácia:
Scam je jednoduše podvodná, často na první pohled lákavá nabídka či soucit budící žádost, distribuovaná e-mailem; protože jde o nabídku nevyžádanou a rozesílanou hromadně, jde také obvykle současně o spam (nevyžádaná hromadná pošta), ale to není v tomto případě hlavní problém. Scam láká z lidí peníze;
...cize vsetky tie ponuky typu "som vdova, muz mi zanechal par milionov, dam ti polovicu ked uhradis poplatok za prevod vopred, co je smiesnych 5000usd, ale zarobis akoze 2mil.
Takze defakto chalan predal ucet, nejakym zazrakom mu miesto prichodu 30e peniaze odisli a on ich este podla tohoto:
Citácia:
Celkovo prisiel dna 29.10 a 30.10 o steam ucet a "zaplatil" scamerovi 3x po 30€ cez paypa
poslal dalsich 2x?
Co za blbosti chalan vystrajal? Rozmyslal vobec?
A toto:
Citácia:
Nebudem tu rozpisovat detajly, pretoze nechcem podnecovat toto forum k scamovaniu
je tiez pekna perla vid definicia scamu....
Takze vysledok - ako uz bolo pisane, moze skusit na steam support nahlasit ukradnuty ucet a uvidi ci sa to vyriesi. No nech skorej caka ze ho uz neuvidi.
Ohlaodm paypalu je to tiez 50:50, pretoze bola normalne spravena platba a som zvedavy, cim sa chce chalan akoze ohanat, ked ju urobil 3x a tudiz musel dobre vediet, komu plati a za co....ani opica sa 3x nepomyli.