Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 25.10.06 Prihlásený: 22.02.07 Príspevky: 9 Témy: 2 | 2 |
Caww, cem poradit neake schluchadla do 3000 skk, kvalitne a spolahlive
cem na komp a na mp3 player (myslim tie take obrovske cudaky)
thx
|
|
Registrovaný: 12.10.06 Prihlásený: 11.12.13 Príspevky: 2167 Témy: 74 | 74 Bydlisko: Glasgow |
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
Čo tak Beyerdynamic DTX 700? Mali by stáť okolo 2600SK
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
n0zZle12 píše:
moze byt (mikrofon), inak dik za tip, este by som poprosil aj ostatnych nech daco napisu, dik
|
|
jaffar píše: Čo tak Beyerdynamic DTX 700? Mali by stáť okolo 2600SK
som sa trosku rozhliadal a vzhladom na moju schopnost nicit kably na schluchadlach som sa rozhodol jedine pre schluchadla s dozivotnou zarukou, teda KOSS,....
|
|
Registrovaný: 14.07.06 Prihlásený: 04.09.07 Príspevky: 959 Témy: 43 | 43 |
ja tiez doporucujem a progaming mam odtial tiez sluchadla ale musim ich tam poslal na reklamaciu inak skus hej.sk
|
|
Registrovaný: 12.10.06 Prihlásený: 11.12.13 Príspevky: 2167 Témy: 74 | 74 Bydlisko: Glasgow |
to je nahoda ja mam s progamingshopom dobre skusnosti, tovar mi dosiel na 2. den a ked si kupujes KOSS sluchadla tak neplatis postovne a ked k tomu pridas dozivotnu zaruku aj na mechanicke poskodenie a super zvuk tak mas vybrate
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
n0zZle12 píše: to je nahoda ja mam s progamingshopom dobre skusnosti, tovar mi dosiel na 2. den a ked si kupujes KOSS sluchadla tak neplatis postovne a ked k tomu pridas dozivotnu zaruku aj na mechanicke poskodenie... potiaľto súhlasím. n0zZle12 píše: ...a super zvuk tak mas vybrate
s týmto už nie. Dajú sa nájsť sakra kvalitnejšie slúchadlá, čo sa zvuku týka.
Ale koss je dobrá voľba. Tiež som si ako prenosné slúchadlá zobral porty pro práve kvôli záruke.
Ale keď ich máš doma, tak sa im nemá veľmi čo stať. A výrobná vada, prakticky nehorzí pri takejto cene a kvalitnom výrobcovi . Práve preto som navrhol tie Beyerdynamics
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 14.07.06 Prihlásený: 04.09.07 Príspevky: 959 Témy: 43 | 43 |
ja nehovorim ze to je zly obchod mam odtial aj mp3 a v poho imho spatny kus
|
|
Registrovaný: 10.11.05 Príspevky: 1342 Témy: 67 | 67 Bydlisko: Banská Byst... |
A chces uzavrete alebo otvorene? Ja osobne nemam rad ked pocujem aj okolite zvuky tak mam radsej uzavrete a celkom sa mi pozdavaju napriklad Sennheiser HD 215, maju naozaj dobry zvuk a pekny dizajn.
_________________ Bezpodpisoid fórumový |
|
Registrovaný: 25.10.06 Prihlásený: 21.09.08 Príspevky: 13 Témy: 5 | 5 |
ja tiež plánujem kúpiť slúchadlá na počúvanie hudby a rozhodol som sa pre kossy porta pro-nechcem investovať viac ako 2500,-sk.ono by to aj tak bolo vyskúšať viac druhov a vybrať podľa zvuku.vysúšaj ešte pozrieť na mall.sk-sú tam celkom dobré ceny.
|
|
jaffar píše: s týmto už nie. Dajú sa nájsť sakra kvalitnejšie slúchadlá, čo sa zvuku týka. Ale koss je dobrá voľba. Tiež som si ako prenosné slúchadlá zobral porty pro práve kvôli záruke. Ale keď ich máš doma, tak sa im nemá veľmi čo stať. A výrobná vada, prakticky nehorzí pri takejto cene a kvalitnom výrobcovi . Práve preto som navrhol tie Beyerdynamics
nikdy nevies radsej mat istotu... jasne ze su aj sluchatka s lepsim zvukom ale skus take najst do 3000,- SK s mikrofonom
|
marzo píše: A chces uzavrete alebo otvorene? Ja osobne nemam rad ked pocujem aj okolite zvuky tak mam radsej uzavrete a celkom sa mi pozdavaju napriklad Sennheiser HD 215, maju naozaj dobry zvuk a pekny dizajn.
jednoznacne uzavrete....
|
|
Registrovaný: 05.11.06 Prihlásený: 19.07.08 Príspevky: 4 Témy: 0 | 0 |
QWERTY99 píše: jednoznacne uzavrete....
ked niekto napise toto, tak mi je hned jasne ze nepozna rozdiel, ale zistil by si keby si mal oboje a skusal uzavrete mat na hlave 8 hodin.. a potom by si mal otvorene 8 hodin, proste dynamickejsi zvuk, prekreslenejsia akustika ...len ma tak napada, ze vlastne ty to chces k PC, a ten spolahlivo zabije kazdu kvalitnu nahravku..
|
|
yellow-bulldozer píše: ked niekto napise toto, tak mi je hned jasne ze nepozna rozdiel, ale zistil by si keby si mal oboje a skusal uzavrete mat na hlave 8 hodin.. a potom by si mal otvorene 8 hodin, proste dynamickejsi zvuk, prekreslenejsia akustika ...len ma tak napada, ze vlastne ty to chces k PC, a ten spolahlivo zabije kazdu kvalitnu nahravku..
cem uzavrete, lebo u nas mame hrozny hurhaj , a preco si myslis zeby mal PC zabijat nahravky?
|
|
Registrovaný: 13.10.06 Príspevky: 11345 Témy: 135 | 135 Bydlisko: Bratislava |
SEHNHEISERY alebo KOSSY je jedno ake, vsetky sluchadla od tychto vyrobcov hraju rozpravkovo paradne...
_________________ i7 4790 | 16GB DDR3 | GTX690 + GTX670 PhysX dedicated | 128GB + 256GB SSD | 1TB HDD | DELL U2412M | Logitech G710+ | Logitech MX518 | Galaxy S4 | 2014 Mazda3 |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 16 ] | |
|