Co hovorite na tuto srandu ? Mna to celkom zaujalo a pre mna je to momentalne najocakavanejsia hra Pisem to hlavne preto, ze ak by sa tu naslo par hracov, idealne s Xboxom, bol by fajn napad vyskladat potom nejaku partu, kedze to ma bayt hlavne dost coop ...
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
V podstate suhlasim, ale detaily o tej hre zatial ani neviem. Skor sa na to divam ako na koncept a myslienku a to sa mi pozdava. Mohla by to zabava Presne na nieco taketo mam totiz chut. Nemuselo by ist nutne o piratov, ale hladanie pokladov a namorne bitky ma nijak obtazovat nebudu
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Tiež ma tá hra velice zaujala. Pri prvom predstavení tej hry boli len bitky na mori, ale teraz do toho zahrnuli už aj to hľadanie pokladov a navštevovanie ostrovov. Mám v pláne si to rovno predobjednať na xbox, tak potom môžme zahrať
Sorry nejako som nezaregistroval ten dátum vo videu. Ja by som počkal s tým predobjednávaním kým pustia von trošku viac info o hre, predsa len to je ešte celkom ďaleko