V zostave som mal donedavna zdroj fortron saga 450w, ktory dost hucal, mal dodrbane loziska tak som si kupil Seasonic S12 II 520W.
No po namontovani som zistil dost neprijemnu vec... bez zataze je uplne tichy..takmer ho nepocut, no ked zatazim pc tak sa v nom fan roztoci na riadne vysoke otacky, urcite viac ako 1800rpm a je jednoznacne najhlucnejsi v celom pc.
Nie zeby mi hluk nejak extra vadi, ale vsade na nete ten zdroj vychvaluju ze je tichy atd. ale mne huci jak moj stary fortron
Zaujimave je, ze zdroj vyfukuje minumum vzduchu ktory nieje nejaky horuci aj ked fan sa toci riadne rychlo. Zdroj samotny nieje velmi teply, dokonca ani skrinka sa mi od neho vobec neohrieva ako sa to robilo s mojim starym fortronom... nasiel som na webe recenziu kde su pekne zobrazene otacky od zatazenia.
http://www.anandtech.com/show/2327/9 Podla tohto by som mal v miestnosti s teplotou 25°C, dosiahnut 2000rpm az pri 100% zatazeni, mne sa vska fan naplno (aspon si myslim) roztoci ovela skor, Moja zostava nezerie viac ako 350w v zatazi, meral som to...
Mate niekto ten zdroj aby ste sa podelili o skusenosti? lebo som z neho velmi sklamany..