Ahojte,je to stary fon ja viem,ale uz som sa chystal na vymenu nakolko mal niekolko zavad,castejsie nereagovali tlacitka 1,3,,preblikavanie poslednych dvoch riadkov na klavesnici alebo ak zacnem pisat sms tak po par slov uz pise hned ze posledne 17znaky do 1sms,to sa mi stalo vcera s som skusil telefon restartovat,nastalo to ze po zpanuti mi zacal displej na bielom blikat,nenacital prihlasovacie menu,vybratl som niekolko krat baterku s kombinaciou do nabijacky,potom sa nieco aj nacitalo ale displej cervene a dva slova dalsie,informacie,proste menu ziadne a necitatelne,problem zrejme s firmware,nejak som na slepo sa prihlasil..podla zvucky,ale menu vobec neni prehliadne,problem ma teraz taky ze som zamenil nedavno operatora z ORange na O2 a na O2 karte som nemal ziadne kontakty,vsetko zostalo v telefone,to som zistil teraz po prehodeni karty do ineho telefonu,mam teraz obavy ze pridem o svoje kontakty ktore su v K810i..da sa este ich nejako zachranit? ak preinstaloval by sa firmware v telefone nepridem aj o kontakty? Prosim o serioznu odpoved a to najlepsie riesenie?vO2 by mi vedeli kontakty v telefone zachranit? alebo musim ist radsej do nejakeho bazaru s telefonami nech mi s tym daco urobia a pokusia sa kontakty zachranit,...alebo skusit doma preinstalovat firmware? ale aby som neprisiel o kontakty..dakujem velmi pekne za RADU ! icq v pripade 474 643 703,s preinstlaovanim firmware nemam skusenosti
_________________ MB:Asus P8P67 B3 (1155),CPU:Intel® Core i5-2500K,CPU Chladič:Coolink Corator DS,VGA:GIGABYTE GeForce GTX 560 OC Ti 1GB DDR5 ,ZVUK: Asus XONAR D1<<optika>>Logitech Z-5500 5+1,RAM:DDRAM3 2x2GB Kingston HyperX 1600 CL9 (KHX1600C9D3K2/4GX) XMP,PSU:Corsair CMPSU-650TXEU 650W,HDD:WD 1TB Serial ATA III WD10EALX + Exter-HDD 3.5 WD 500GB,DvD-RW:Samsung DVD-RW SH-S223C
CASE:CoolerMaster Dominator II 692 Black,,MOUSE: Razer Copperhead Blue,Keyboard:Logitech G-15 blue |