Uz par krat sa mi stalo ze mi pocas prace zrazu zacala sekat myska, aj cely PC. Proste pol sekundu ide, pol sekundy je akoby seknuty, cize pracovat sa da, ale zle. Prvy krat som sa pozrel cez Security Task Manager, co by to mohlo byt a nasiel som CMGxMon.exe (C:\Windows\system\CMGxMon.exe) ktory vyzeral velmi divne a tam som ho svacol do karanteny. Odvtedy mi to spravilo uz iba jeden krat (dnes). Vzdy po rr PC to prestane. Dnes som skusil (hned ako to zacalo robit) vypnut router, ci sa nieco zmeni. Nic. Chcel by som vediet, ci to moze byt nieco, co odosiela screeny mojej plochy, alebo to zaznamenava pohyb mysky alebo nieco podobne. Skusal som preskenovat aj PC (cez ESET Smart Security), ale nebolo tam nic. Taktiez som poslal LOG do ESETu, kde mi vsak povedali ze sa im zdaju podozrive iba RocketDock (o com vazne pochybujem) a taktiez Super Converter, co sa mi tiez nezda, pretoze oba programy pouzivam uz dlhu dobu a problemy donedavna neboli. Taktiez som skusal PC cistit aj AdAwarom, ktory nieco nasiel, odstranil som to a nakoniec som spustil aj SmitfraudFix. Co by mohlo byt toto zahadne "sekanie"?
(btw HijackThis nenasiel nic)
|