Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 8 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 09.05.05 Prihlásený: 07.12.16 Príspevky: 1294 Témy: 69 | 69 Bydlisko: - - - |
Sup noobs !
Chcem sa spytat aku teplotu znesie sekundove lepidlo ? resp, pri akej teplote prestane lepit? trocha by sa mi hodilo pouzit bez-srobove uchytenie na grafike
|
|
Registrovaný: 09.05.05 Príspevky: 10353 Témy: 206 | 206 Bydlisko: Semily |
Neměl jsem s tim na ultratopivym Radeonu 8500 problem doprostřed trochu pasry a do rohů kapu lepidla.
_________________ PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,3TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra NtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: PS5 2TB TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207 Block list: Ivan-K, jurgiano, Max64, SKiLEX |
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
Na GPU by som to neriskoval asi, ale na ramky sa používa do rohov sek lepidlo a vnutri teplovodivá pasta a drží to v pohode
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Registrovaný: 06.07.06 Prihlásený: 05.12.19 Príspevky: 2390 Témy: 28 | 28 Bydlisko: PL-Waw <... |
Sekundove Vydrzi priam vsetko ... nad 90C bez problemu
_________________ MiniITX PC Gigabyte H61N-USB3: CPU: Intel Core i5-3470 | Memory: 8GB DDR III | GPU: MSI N760 2GD5/OC ITX | HDD: Seagate SSHD 500GB SATA III | LCD: Dell UltraSharp U2412M |
|
Registrovaný: 09.05.05 Prihlásený: 07.12.16 Príspevky: 1294 Témy: 69 | 69 Bydlisko: - - - |
90 stupnov? fantazia tak to teraz upresnim, z dovodu financnych tazkosti tu mam iba billa sekundove lepidlo za 9 sk, kolko znesie toto asi?
A slo by o geforce 4 ti 4200 120mb ram, hry na tom skoro nehravam mozno aoe2, hlavne filmy,mp3.. karta je len trocha tepla vacsinu casu..momentalne "ohrievane" originalnym chladicom ktory tam uz nedrzi, medzi gpu a pasivom nie je ziadna pasta a cakam kedy mit o cele odpadne - originalne uchytenie na tych plastovych cuplikoch podalo rezignaciu..kto videl msi geforce 4 vie ze je tam na prd uchytenie takze to chcem zlepit, ak by slo mam tu pasiv zo stareho bartona a nejaky ventilator sa tiez najde, ak bude treba
|
|
Registrovaný: 06.07.06 Prihlásený: 05.12.19 Príspevky: 2390 Témy: 28 | 28 Bydlisko: PL-Waw <... |
Ja by som racej pouzil nejaku Overenu znacku .... Ktora stvrdne na kamen ...
_________________ MiniITX PC Gigabyte H61N-USB3: CPU: Intel Core i5-3470 | Memory: 8GB DDR III | GPU: MSI N760 2GD5/OC ITX | HDD: Seagate SSHD 500GB SATA III | LCD: Dell UltraSharp U2412M |
|
Shark NX píše: Ja by som racej pouzil nejaku Overenu znacku .... Ktora stvrdne na kamen ...
na co? prinajlepsom to odpadne, karta zhori a ja dostanem po 4 rokoch konecne novu
|
|
Registrovaný: 12.10.05 Prihlásený: 09.01.08 Príspevky: 687 Témy: 15 | 15 Bydlisko: blawa ne? |
Ak to chceš chladiť boxom z aXP, tak to imo sekundové lepidlo neudrží. Radšej to chyž cez diery, ak na tej grafe sú, ak nie, tak to radšej nie len prilep, ale aj pridrátuj(alebo hocičo iné) okolo PCB, nech to drží, aj keby povolilo lepidlo
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny... |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 8 ] | |
|