jasne
ja som skusal vseliake kombinacie, variacie, permutacie a neviem co este
a furt to nefunguje ako ma.
Ak dam:
Kód:
if(!empty($_SESSION))
{
$_SESSION['premenna1'] = (string)$_POST['premenna1']; // nacitanie z formulara
$_SESSION['premenna2'] = (string)$_POST['premenna2'];
}
else
{
$_SESSION['premenna1'] = $load_premenna1; // nacitanie zo suboru
$_SESSION['premenna2'] = $load_premenna2;
}
tak je to tak ako som popisoval vyssie. Cize odoslem formular, hodnoty v session su spravne, prekliknem sa na ine includovane stranky, obsah session je stale spravny, ale ak sa prekliknem spat na formular tak vsade mam prazdne hodnoty.
Ak to dam BEZ vykricnika, tak ked pridem na formular prvy krat, v session su same prazdne hodnoty. Ak odoslem formular alebo ak sa prekliknem na inu includovanu stranku a potom zase spat na formular, tak hodnoty v session su zrazu spravne, avsak hodnoty nacitava vzdy len zo suboru.
Tento druhy sposob (BEZ vykricnika) v podstate funguje tak ako je kod napisany, lebo session je najprv prazdna, tak cita hodnoty z formulara, ale kedze nie je odoslany tak nacita len prazdne stringy a nulove integre. Potom pri druhom nacitani session nie je prazdna tak cita zo suboru a vyzera to byt ok. Ale ked prehodim priradzovanie hodnot cize:
Kód:
if(empty($_SESSION))
{
$_SESSION['premenna1'] = $load_premenna2;
$_SESSION['premenna2'] = $load_premenna1;
}
else
{
$_SESSION['premenna1'] = (string)$_POST['premenna1'];
$_SESSION['premenna2'] = (string)$_POST['premenna2'];
}
tak to zase po opatovnom prekliknuti vrati nulove hodnoty, lebo v podstate to je ten prvy sposob len opacne napisany. Ja to proste nechapem
. Su len 2 moznosti ako sa moze priradit hodnota premennej. Bud nacitanim zo suboru alebo odoslanim formulara. A ani tam ani tam prazdne hodnoty nemam, tak odkial sa beru ? Co ich nuluje?
No ja som z toho jelen