Dobry den, mam ethernetovu tlaciaren HP C5180 ktoru by som rad nainstaloval na viacerych pocitacoch. Tlaciaren je napojena internetovym kablom do routera a instalacia na prvom PC ktory je tiez kablom napojeny na router prebehla bez problemov, problem nastava pri instalacii na pocitacoch ktore su na router napojene pomocou wifi, pri instalacii tlaciaren vobec nevie najst, ani cez instalacny software k tlaciarni, rovnako tak ani ked som chcel tlaciaren pripojit manualne cez ovladaci panel.
Od HP mam este jednu wifi tlaciaren (C4580) ktora je na router pripojena bezdrotovo a ktoru som nemal vobec ziadny problem nainstalovat z ktorehokolvek pc preto nechapem ako to ze tu druhu tlaciaren mi notebooky nenajdu, ked pripojim notebooky k routeru kablom tak tlaciaren najdu okamzite, no ak ju aj nainstalujem a pripojim sa opat cez wifi tak tlaciaren je offline.
V nastaveniach tlaciarne som nastavil rovnake parametre ako pri predchadzajucej tlaciarni (samozrejme IP adresu som zvolil inu). Skusal som taktiez vypnut firewall aj v pc aj v routeri no nepomohlo, takze by som bol vdacny za akekolvek rady ci navrhy