Ahoj,
takze skusim vam co najpodrobnejsie specifikovat problem s ktorym si neviem rady uz dlhsiu dobu a bol by so naozaj vdacny za kazdu radu ci skusenost.
jedna sa o to ze mam laptop HP pavilion dv 6740ec ktory je cca 2,5 roku stary a povodne na nom bola Vista home premium, ale po nejakej dobe som sa konecne dokopal zmenit system na Win 7 Ultimate x32.
Samozrejme hned po reinstalacii som sa stretol s radom problemov ohladne driverov ktore sa mi nastastie podarilo zvladnut. Lenze zhruba o tyzden znicoho nic proste vypadol net, par dni este naskakoval a padal stale dookola a tento problem pretrvava uz nejaku dobu.
Upozornujem ze chyba nie u ISP kedze mam este stolovy PC ktory je este starsi ako laptop a bezia na nom sedmicky uplne bezchybne a internet fakci non stop, taktiez nieje chyba na switchi ani v kabli.
cize otazka znie co moze byt s tou sietovkou v laptope? pretoze od prva dna mam stym laptopom problemi ohladne siete vzdy sa mi to podarilo nejak vygooglit ale teraz som vazne bezradny. (internet cez Wifi ide v pohode)
sietovka je na chipsete nVIDIA MCP65M (everest) nVidia nFORCE 520 (pc wizard) tak uz fakt neviem. dalej samotna sietovka ma MAC 00 00 00 00 00 00 ktoru samozrejme random menim aby to vobec fungovalo aj vistach. vyzera funkcne az nato ze nekomunikuje zo serverom - pakety odosiela ale ziadne neprijma a OS si pridelaje sam IP v tvare 169.254.38.181 vyskusal som uz nespocetne mnozstvo roznych driverov od nVIDIE ako aj nejake custom upravy co som vygooglil ale stale bezvysledne kedze oficialne drivere na tento laptop niesu.
zapojenie: panelakovy switch ...switch v izbe...PC a laptop (ISP: nr.swan.sk)
dakujem za akukolvek radu ak treba este nieco doplnit dajte vedet a pripajam este config textak
http://leteckaposta.cz/200831415
a sry za tento sloh