davider137 píše:
no dík. to beriem. ja to ani nechcem robit pre iných ludí, lebo som si toho vedomý, že na to nie som ten pravý, ale sám pre seba nechcem byt závislý od nejakých stiahnutých templatov. tvorba webov poskytuje slobodu aj vdaka tomu, že mozem bez akýchkolvek vysokých investícii - okrem svojho casu- skusit hocjakú volovinu. a myslim si ze nejaky zaklad sa naucit dat musi
zacnem vycentrovanim odkazov
niečo sa naučiť dá, niečo nie... v prvom rade oceňujem, že si sám vieš povedať, že je to zlé - to znamená, že nie si úplne slepý
Najhoršie totiž je, ak dakto robí, robí, robí a nevidí, že je to nepoužiteľné a príde sem na fórum a čaká neviem aké ovácie. Keď mu povieme, že je to príšerné, začne vyvádzať, urazí sa a podobne. Skús popozerať rôzne webstránky, popozeraj tutoriály "ako na to" a investuj do toho čas. Ak máš aspoň trochu talent na grafiku, skôr či neskôr sa to prejaví a budeš tvoriť také veci, za ktoré sa hanbiť nebudeš musieť. To, či ti stojí za to investovať do toho toľko času je už ale len na tebe, pretože ako písal pizet "toto je vysoká investícia"