Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 2 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 27.02.12 Prihlásený: 29.02.12 Príspevky: 1 Témy: 1 | 1 |
Ahojte,
Viete mi prosim poradit? Rad by som si zlozil zostavu na pozeranie TV (aj nahravanie), filmy, hudba, internet. Chcel by som to pripojit na plazmu do obyvacky. Malo by to byt hlavne tiche a tiez by som tam rad pridal wifi vysielac, aby som vedel streamovat filmy z HDD na iniych zariadeniach doma.
V buducnosti by to malo mat moznost aj nejakeho upgradu, hlavne vacsi disk. Cena 500-600e
Skrinka - CoolerMaster case midi Centurion Silencio, USB3.0
Motherboard - ASUS F1A75-V EVO, AMD A75 FCH, 2xDualDDR3-1866, 6x SATA3, GBLAN, D-Sub, ATX
CPU - CPU AMD Phenom II X4 A6 3650 Quad-Core BOX
RAM - Corsair Vengeance 8GB (Kit 2x4GB) 1866MHz DDR3, CL9 1.5V, modrý chladič, XMP
HDD - HDD 1TB WD10EURX AV-GP 64MB SATAIII/600 3RZ
Grafika - ASUS EAH5450 Radeon HD5450 1GB DDR3 (64bit),DVI/HDMI, PCI-E, BOX
TV Tuner - AVerMedia Hybrid AVer3D CaptureHD, PCI-e
Co sa viac vyplati? Zlozit si zostavu z komponentov, alebo kupit nejaky znackovy stroj, myslim cela zostava od 1 vyrobcu (hlavne co sa tyka zaruky, kompatibility komponebtov, instalacie, ...)
dik
|
|
Registrovaný: 11.09.11 Prihlásený: 31.10.24 Príspevky: 5468 Témy: 36 | 36 Bydlisko: Michalovce |
rozhodne sa viac vyplati zložiť si zostavu z komponentov...
pri hotovych zostavach sa spravidla šetri na grafike,skrinke,zdroji...
hotove zostavy su veľmi nevyvažene čo sa tyka kvality komponentov,
napr. je tam špičkovy procesor ale nanič grafika,doska...atd atd...
na nete (youtube,pc fora) najdeš veľa navodov ako poskladať pc
ak si nie si isty a nechceš nič pokaziť
tak za cca 30e ti to poskladaju priamo v tom shope odkial si to objednaš
domov ti potom pride hotove pc ale s kvalitnymi komponentmi ktore ti tu odporučime...
v tom čo si si vybral je zbytočna samostatna vga v tejto cene
(je menej vykonna než ta ktoru maš priamo v procesore,amd sa tie nove integrovane grafiky podarili)
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 2 ] | |
|