Par dni dozadu som si poskladal zostavu CPU: Intel Core i5-3350P (novy) MOB: MSI B75MA-E31 (novy) GPU: MSI GTX 760 gaming ed. TWIN FROZR (novy) RAM: 4 GB Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition (novy) PSU: Eurocase 550W PFC ( 4 roky ) HDD: Western Digital WD Blue WD2500AAJS 250GB ( 4roky ) drivery mam nainstalovane vsetky original z CD. mobo aj gpu atd.
Pri prvom zapajani som HDD zapojil do SATA 6GB/s , pc nenabehol potom som ho prepojil do sata 2 ( myslim že toto ho poškodit nemohlo) Všetko išlo v poriadku len ked som pustil nejaku hru po asi minute mi hodilo BSOD so spravou SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED, driver : ataport.sys. Bug code si uz nepamatam myslim ze to bolo 0x000000004f a potom tam bolo raz aj 0x00000007E. "WhoCrashed" mi pisal ze je to software related issiue. Momentalne to už pozriet neviem pretože Bsod nemam iba mi vypne monitor - no signal detected. Windows som preinstaloval a disk C formatoval asi 4x za posledny den (Win 7 ultimate x32) Škušal som aj win XP home edition a mal som ten isty problem zaťazil som pc cez OCCT POWER SUPPLY počitač do 60 sekund padne - vypne sa obrazovka pc huči dalej ale obrazovka nereaguje ( no signal detected ) a pc musim reštartovať. PC som testoval cez CPU OCCT 2 hodiny - všetko v poriadku. GPU:3D pol hodinu - všetko ok.aj ked sa mi zdalo ze to grafiku velmi nezatazovalo kedze mala cely cas 27°.. Zhadzuje ho iba OCCT power suply, alebo hry. RAM som este netestoval ale program "cpu-z" mi pise : DRAM frequency 798.3 MHz napriek tomu ze je to 1600 Mhzova ramka. HDD som testoval cez windows scan aj HDD regenerator vraj všetko OK- Ešte som si všimol ze v HWmonitore pri GPU v kolonke +12V mi beži iba cca 8V. Bios som neupdatoval kedže neviem ako na to a myslim ze by to aj tak nepomohlo. Grafika mi predtym bežala a o niečo slabšej zostave bez problemov AMD Athlon II X4 635@2.9Ghz a zakladnu dosku si uz nepamatam, ale musim podotknut ze pri tejto zostave bola velmi škrtena procesorom pri hrach bežala asi iba na 30% vykonu. Takže z toho dovodu si myslim ze tento problem nebude grafikou. Poprosim o rady trapim sa s tym už tyždeň. Ďakujem vopred
|