Komp mi asi tak uz 1.5 mesiaca robi to ze je uplne pomaly, zamrza kazdych 5 sekund, pada mi komp, skoro kazdy druhy den musim kopirovat zalohu cez acronis aby znova siel, pri checkovani cez chkdsk mi dava ze necitatelny segment a pod veci. Som si skoro isty ze je to diskom, je taky akoby zhoreny(vid foto), "funguje" ale ako som pisal hore. Asi sa prehrieva, dal by som tu aj vysledky zo seatools a pod programov ale instalovat to tam je o zivot, vobec to nejde ani len NET 4.0. Vsetko uplne pomale. Pls aky je vas nazor cim je to zapricinene? Disk ma skoro 7 rokov. Disk - Western Digital WD3200KS-00PFB0 Pls odpiste co najskor. Vopred vdaka
Podla Tvojho popisu to naozaj na chybu disku vyzera, ale bez testu to na 100% nepotvrdis ani nevyvratis.. Su aj bootovacie utility, ktore nemusis instalovat (Hiren's Boot CD, live Linux).. Pripadne (ak mas moznost) pripoj disk k inemu PC a test spust tam..
To, co si odfotil na spodnej strane, je chyba pri vyrobe odliatku, na funkcnost to vplyv nema (ja to mam takmer na vsetkych diskoch v mensej alebo vacsej miere)..
Obcas ten komp bezi celkom v pohode ale dost casto mu sibe , tak som skusil HD Tune a Crystal Disk Info a tu su vysledky. V HD Tune sa mi to dvakrat zastavilo tam kde vidite na 311GB nwm preco.
, takze disk je zly, ok, mohli by ste sa mi teda kuknut ci som vybral spravny novy pls? a este by som sa rad spytal ci je poskodenie sposobene dlzkou pouzivania alebo ...