ak mate niekto skusenost tak povedzte... napr. ja som sa dozvedel ze Antec 300 je tichsia skrinka s dobrym prevedenim a nzxt M59 cosi hlucnejsia ale lepsie chladenie a vonkajsi aj vnutorny desing.. tak skuste poradit ak mate s nejakou osobne skusenosti..
ja osobnu skusenosti s antecom nemam, ale vo vseobecnosti o nom plati, ze je to velmi dobra skrinka za taku cenu.
Ja na tvojom mieste okamzite beriem anteca
jj.. vecsina uzivatelov ho chvali lebo je to znama skrinka.. a uz odskusana viacerimi.. zato M59 neni taka znama ...ale aj ta sa mi pozdava.. hluk mi moc nevadi.. mam momentalne starší PC a obyc. skrinu a ta dost huci.. takze ten hluk by nebol problem..
Antec je super skriňa, až na to že má pre niekoho len 3x 5,25" pozície. Tiež som o nej uvažoval, no kvôli tomuto som sa rozhodol pre Coolermaster Centurion 590. Je to takmer to isté ako Dominator 690.
_________________ CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12 MB: MSI B85-G43 GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT PSU: Corsair HX520 Case: CoolerMaster Centurion 590 Case Cooler:Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00 Rear: Enermax Magma UCMA12 Top: 2x Evercool RSF-14 Controller: Scythe KM01 Kaze Master LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220