Define C mini Window som kupil pred cca 3-4 tyzdnami a nelutujem ziadny gros co do nej isiel. Ta bedna je velmi pekne vyzerajuca, fakt luxus, prachove filtre su super vec, je velmi dobre odhlucnena (aj ked okno ti toto trochu kazi) a ma skvely cable management, dobre riesene otvory na tahanie kablov aj dostatok miesta vzadu skrine na kable. Ak to chces posunut vo vyzore este o level dalej, tak kup
https://www.alza.sk/fractal-design-define-mini-c-tg-d5088897.htm , ta ma temperovane sklo, takze sa ti neposkriabe a vyzera to este o kus luxusnejsie. (ja som bol spokojny s umelohmotnym oknom lebo som na komp vyhodil o 400 grosov viacej nez som chcel)
Co sa tyka svetielok, ak mas velmi farebnu a svietivu grafiku (mam strix 1080, ktora vie svietit ako futbalovy stadion), tak ti tam netreba ziadne ledky navyse, pekne to ukaze uz aj samotne. (mne svieti este aj MORTAR doska na cerveno ale tak slabo ze to ani nie je vidno cez grafiku) Osobne (samozrejme je to vec preferencii) by som tam viacej svetielok nechcel, maximalne este 7ku ryzen, miesto 5ky, ktora ma velmi decentny pasik na stock ventilatore, ktory by tomu dal taky finishing touch.