Na mojom PC (OS W XP + SP2 - CPU Intel 3GHz, RAM 1,5 MB) sa mi po spustení objaví hlásenie : " Failed to get proc adress for Gett Logical Processor Information (Kernel 32.dll)". Po takomto hlásení sa už nemôžem následne vôbec pripojiť na Skype, OS som nanovo nainštaloval pomocou Acronis Hirens BootCD, teda obnovil som ho do stavu keď PC pracoval bez akýchkoľvek problémov. Po tomto obnovení bolo všetko v poriadku, dalo sa pripojiť bez problémov aj na Skype, ale už nasledujúci deň ráno sa hlásenie znova vrátilo aj s problémom pripojenia na Skype. PC mi nainštaloval (zaktualizoval) Avast na verziu 2014, ktorý podozrivo dlho aktualizuje. Zaujímavé je to, že toto hlásenie sa mi začalo objavovať aj na druhom PC v domácnosti, ktorý je pripojený na internet takisto ako aj prvý PC cez router VIGOR 2700 a tiež sa nedá pripojiť ku Skype. Inak obidva PC pracujú bez problémov, resp. užívateľsky som nič iné nepostrehol, až na to, že ten Avast sa správa veľmi čudne, je otravný, dlho a všetko skenuje, spomaľuje, niekedy mi to pripadá že on je vírus sám.
|