Najprv som mal tie co tam boli uz nasadene, to su myslim M, tie mensie som ani neskusal to by mi hned vypadlo, tak som este chcel vyskusat tie S ale tie su mensie nez tie co uz boli, tak som skusil tie najvacsie, sice mi nevypadavaju ale zase nesedia tak uplne najlepsie, a teraz ked som ich dal dole tak ma trochu bolia usi a hlava..
Znova som nasadil tie M, tie sedia uz lepsie, ale sa mi zdalo ze stymi L boli uz lepsie basy..
Necham usiam chvilu cas, pretoze teraz ked som mal tie vacsie tak sa im usi prisposobili a tie M nesedia tak dobre, vyskusam si ich potom inak nasadit a zatlacit..
Inak teraz ich skusam na PC, a je to lepsi zvuk, mam sice na EQ vytiahnute basy uplne, ale teraz sa mi paci ten zvuk..
Pri pc mam inak velke sluchadla na usi, takze moze aj to skreslovat, ze sa mi tie basy zdaju ine na tych Jaysoch, no uvidime..
_________________ PC: MB: MSI Z77A-G43 * CPU: Intel® i5 2500k * GPU: Sapphire ATI HD7850 OC * RAM: 2x4GB Kingston 1600 Non-ECC HyperX XMP Grey * HDD: Seagate Barracuda 750GB * PSU: Be quiet! Pure Power L7-530W 80plus * CASE: CoolerMaster Elite 431 * MOUSE: Logitech G400 + SteelSeries QcK * KEYBOARD: Microsoft SideWinder X4
Iné: SMARTFÓN: LG G3 32GB White |