Semp píše:
ja čo mám 662, tak majú zhora drôt. Skrátka som ho len ohol, aby tlačili menej.
ked som ich mal ja tak som presne toto skusal a nesli povolit ani za nic
stiv píše:
Nema sa co pokazit ked ich nepouzivas. Zacne sa trhat kozenka, rozplietat kabel, jedno sluchadlo hra hlasnejsie ako druhe, ovladanie hlasitosti sumi, nejde mic, zlomeny kabel pri koncovke... a milion inych problemov na tych “hernych” sluchadlach.
Ak pozries vyssie tak linky na zahranicne shopy boli hlavne pre kvalitne sluchadla a nie nejake "herne". Ale pojdem poporade:
Potrhana kozenka - Obe linknute maju velour pads takze ziadna kozenka tam nie je. A aj keby bola, na mojich po dvoch rokoch dennodenneho pouzivania nie je ani naznak nejakeho trhanie. A keby sa aj nahodou potrhala, reklamaciu ti neuznaju lebo su plne funkcne (nemam potvrdene, ale zo skusenosti ohladom reklamacii v nasich obchodoch mimo alzy nie su zrovna najlepsie)
Rozplietat kabel - Znova, na oboch vyssie nic take nehrozi, ak po tom kabli neprejdes stolickou a mechanicky ho neposkodis.
Jedno sluchadlo hra hlasnejsie ako druhe - Moze sa stat, ale taktiez som zvedavy ako by toto vyreklamovali (mozno hej, nemam skusenost)
Ovladanie hlasitosti sumi, nejde mic - Nic take nemaju
Zlomeny kabel pri koncovke - Znova, mechanicke poskodenie, zaruka pada
Neber to ze chcem rypat, ale toto plati len na vyssie linknute sluchadla
ak si niekto kupi zo zahranicia mega "herne svietiace" sluchadla ako kolotoc za 20e tak kvalita je niekde inde.