zdravim prosim vas neviete mi poradit s nastavenim sluchadiel ? neviem si dat rady. ked zapnem Team Sperak a skratkou zapnem microfon tak mi zaznamenava aj priestorovy zvuk dost mi to vadi...(a všetci pocuju jak zena klepe risky )
Neviem ci som spravne pochopil. Tebe sa prehrava tvoj hlas(co povies do mic) z notebook reprakov? Ako to mas zapojene? Ma notebook zvlast vstup pre mic a zvlast pre sluchadla alebo tam mas kombo jack? tak isto sluchadla maju 1 ci 2 jacky?
Si si istý či ide o G500 anie G501? Keď tam vravíš o priestorovom zvuku
G500 by mal mať Jacky a G501 USBčko z dôvodu vlastnej zvukovky Zatial takto, ďalej viem pomôcť iba po identifikovaní Headsetu, pretože v prípade G501 sa to dá nastaviť aj cez software dodávany k HS
zdravím mam sluchadla Bloody g500 na sluchadlach je jeden Jack a na notebooku mam 2 vystupy na sluchadla a druhy na microfon.objednal som redukciu tak dufam ze to pomoze. a myslel som ze zvuk nahrava cez microfon od sluchadiel ale nie nahrava len mic. notebooka. cez sluchadla pocujem len zvuk co rozpravam notebook nezaznamenava. len mic.notebooka.
Tak potom potrebujes tu redukciu pretoze ak maju tie sluchadla kombo jack (4 polovy konektor kde je headphone aj mic) ale tvoja zvukovka ma tieto vstupy oddelene.