Zdravim, chcel by som si kupit nove sluchadla k mobilu na pocuvanie hudby a z casu na cas aj pozretie filmu (notebook/tablet). Zatial som mal tieto: http://sluchadla.heureka.sk/soundmagic-e10/ Problem vsak nastal ten ze po cca 2-3 rokoch z nicoho nic prestalo hrat lave sluchadlo. Viete mi poradit nejake tymto podobne sluchadla (stuple). Cena priblizne do 35€ ale ak bude potrebne a oplati sa to tak aj nieco dolozim.
Ano. V rodine mame 2 Kusy z tochto obchodu a bez probleomov (vtedy moje prve stali cez 20€ a dalsie okolo 20cky (tie som tu aj predaval neskor pre nezuajem som predaj zrusil)).
Mimo to IBG ma vsetko originál co sa xiaomi týka, je to overený predajca a partner miui.cz komunity.
Tiez som odtial kupoval a dosli original, prave riesim aj reklamaciu, bohuzial, tak neskor mozem dat vediet tu na fore ako sa postavia k reklamacii ale samozrejme, to, ze sa pokazili nema pravdepodobne nic spolocne s ostatnymi kusmi sluchadiel, len nahoda kludne ich vezmi odtial
no jo len tam nemas ani zarucene ze je to origos Takisto by som nekupoval z ebay a podobne. Mne dosli za 12 dni free postou co nieje strasne a da sa vydrzat. No na druhu stranu treba ratat ten mesiac
Objednal som si tie Xiaomi Piston 2 cez ten ibuygou Zaplatil som to cez paypal ale na ich stránke mi nezobrazuje žiadnu adresu. Ono to použije tu z paypalu?